Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 17 March 2013

OMG : Pemain Bola Sepak Negara Greece Digantung Seumur Hidup Kerana Tabik Nazi Ini (5 Gambar)

Seorang pemain tengah AEK Athens, Giorgos Katidis telah digantung dari segala permainan untuk negara Greece sepanjang hidupnya kerana satu tabik Nazi. Tabik Nazi ini telah ditunjukkan oleh pemain ini sebagai sambutan selepas menjaringkan gol. Tetapi FA Hellenic telah menjatuhkan hukuman ini ke atas dia kerana tabik ini telah menyinggung ramai pihak. Hukuman ini berkuat kuasa pada hari ini walaupun pemain itu menyatakan dia tak tahu apa maksud sebenar tabik itu. Selain itu, dia juga mengaku yang tabik itu hanya untuk menunjuk pada rakan sekelabnya yang tengah menonton perlawanan itu di bangku penonton. Jadi apa kata anda?


12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st???

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st.1 first jugak

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

LAST. SIAPA KOMEN BWH AKU.... DIAAA...


Anonymous said... Best Blogger Tips

Agenda yahudi....ceh.. antisemitic la konon. Kalo menyinggung perasaan org islam xde la pulok nk gantung seumur hidup.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak paham lar. boleh sesape terangkan?

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh la annon ats aq nie..xkn xpham gak..xpnah tngok nazi tabek lgu mne ke ? die skor and tabek care nazi then pnyokong ingt die nie sokong nazi..ko tau x nazi ? xtau google..aq syak bdk nie skola bru..dah pi tido esok bngon pagi time blajar sjarah ko tnye ckgu ko..btw,elok saPIQ rahim pun dgantung seumur hidup..sbb die muke trlalu baget star..stakat freekick aq pun bleh amik..bajet star kaki pmpuan mggelabah babi..btol x org bwh :3

Anonymous said... Best Blogger Tips

Melayu semua kaki rasuah...mana ada yang x ambil rasuah

Anonymous said... Best Blogger Tips

asal nak gantung lak.. xdek sape yg tesinggung selain orang israel je.. pg mampos la israel 2. dorang bukan ade perasaan pon..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 02:16 ko dengki dgn sapiq rahim kn...dia dh dpt pmpuan dpt duit ko dpt bulu nk bising2 plak ekk...
aku ksian giler baca komen ko mmg btul2 1 kslhan mak bapak ko lahirkn ko ats dunia ni...
Dia dh besar suka ati dia la nk bt pe ko pe sush blagak ckap nk amik freekick pn dpt ntah2 kaki bangku je ko ni...dh la forever alone puiii gi mati la

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg lar tu tabik nazi time hitler dulu. mcm aku bangang sgt tak taw tu tabik apa. kau jawab mcm org takde akal, tak sekolah. setakat nak review balik post nie pasal apa baik kau simpan je ilmu kau yg bajet educated sgt tu. kau ingat aku suruh kau buat summary ke? bangang.


yg aku tak phm apa kaitan greece dgn tabik nazi, apsal tersinggung sampai kena gantung seumur hidup. majority org greece jewish ke?


anon 02.16 aku rasa kau bukan taw sgt pon pasal history of nazi and its agenda. puii

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau dah kena ban kt greece...boleh join johor mamat nie..hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sadis giler.. Hahahaha

Hmmmmm...
Asal nama Safiq Rahim naik?

Hahahaha

Pelik-2 la korang ni..
Hahahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...